h

Nieuws uit 2004

25 december 2004

SP Zoetermeer aanwezig tijdens aanbieden manifest tegen No Claim aan Eerste Kamer

Afgelopen dinsdag (21-12) heeft Jan Troost van de CG-Raad het manifest tegen de No Claim tezamen met de singel No Claim No Way aangeboden aan de eerste kamer. De SP Zoetermeer was aanwezig tijdens het overhandigen van dit manifest.

Lees verder
1 december 2004

SP-fractie niet op begrotingsdebat

Op 10 december houdt de gemeenteraad haar jaarlijkse begrotingsdebat. In dit debat worden de financiele kaders waarbinnen het college van B&W moet werken voor het komende jaar vastgesteld. In tegenstelling tot andere jaren zal de SP niet aan dit debat deelnemen.

Lees verder
23 november 2004

PvdA steunt college van B&W: Kappen mag!

In de laatste raadsvergadering heeft de PvdA tegen een motie van de SP
gestemd om het kappen van 1300 vierkante meter bomen t.b.v. 60 parkeerplaatsen voor het golfterrein in het Westerpark af te wijzen.

Lees verder
23 november 2004

Fractie in actie

1 november hadden we weer eens een echte raadsvergadering. De vorige vergadering duurde hooguit 3 kwartier omdat de stukken niet op tijd waren aangeleverd.

Lees verder
4 oktober 2004

SP-bouwteam bezoekt ouderenwoningen

Zoals wellicht bekend wil woningbouw coöperatie Vestia de Ouderenwoningen aan de Plalthelaan slopen om daarvoor duurdere woningen terug te bouwen.

Lees verder
5 september 2004

Start No-claim No-way in Zoetermeer

De SP is van start gegaan met de actie tegen de no-claim regeling in de zorg. De regeling waarvoor geldt: “wordt je niet ziek dan krijg je geld terug, wordt je wel ziek dan krijg je niets”.

Lees verder

Pagina's

U bent hier