h

Nieuws uit 2019

22 december 2019

Op bezoek in Stadshart

Foto: AnnemiekKamphuis

Zaterdag met Theo, Henry, Mehmet en Annemiek Stadshart bezocht om mensen fijne dagen te wensen. Ook boden we een Kerstkaart aan. Leuke reacties ontvangen en gesprekken gevoerd. De foto's spreken voor zich.

Lees verder
15 december 2019

DURF TE DROMEN!

Foto: Congres SP

Op 14 december was het XXIV SP-congres. Tijdens het congres is het congresstuk ‘Samen Vooruit’ vastgesteld en is de uitslag bekendgemaakt van de verkiezing van de nieuwe partijvoorzitter. Jannie Visscher neemt het stokje over van Ron Meyer.

Lees verder
24 november 2019

Zorgoverleg: "Wij de zorgen, zij het overleg"

Foto: Ernst Kamphuis

Van Zoetermeer tot Tilburg ondersteunde SP de strijd voor fatsoenlijk loon. Woensdag 20 november staakten de zorgverleners in de ziekenhuizen, voor het eerst in de geschiedenis. Ze vragen terecht om een eerlijke beloning en een aanpak van de hoge werkdruk, want de nood is hoog.

Lees verder
15 november 2019

Leden kiezen partijbestuur.

Foto: AnnemiekKamphuis

De leden van SP Zoetermeer hebben donderdag 14 november 2019 hun stem uitgebracht voor het landelijk partijbestuur. Er zijn 27 kandidaten waaruit men kon kiezen. De elf kandidaten met de meeste stemmen komen in het algemeen bestuur. Daarnaast konden de leden een stem uitbrengen op de partijvoorzitter en algemeen partijsecretaris. Alle SP afdelingen hebben tot en met 23 november algemene ledenvergaderingen waarin SP leden de mogelijkheid hebben om hun stem uit te brengen. Het tweede concept congresstuk wordt besproken en de afgevaardigden voor het congres op 14 december wordt vastgesteld.

Lees verder
27 oktober 2019

In gesprek met.......

Foto: AnnemiekKamphuis

Vrijdag 25 oktober 2019 organiseerde SP Leiden een kennismakingsavond met de kandidaten voor het partijbestuur. Conform het besluit van de partijraad kunnen alle SP-leden tussen 13 en  23 november 2019 in hun lokale afdeling een stem uitbrengen op de kandidaten voor het nieuwe partijbestuur 2020-2022.

Lees verder
21 oktober 2019

Teken de brandbrief: stop de verlaging van de pensioenen

Een grote opkomst vrijdag in de Tweede Kamer bij de SP-pensioenbijeenkomst. SP-Kamerlid Bart van Kent ging in gesprek over hoe we de dreigende verlaging van 8 miljoen pensioenen tegen gaan houden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier