h

Nieuws uit 2016

12 november 2016

Veel belangstelling voor Nationaal Zorgfonds in het Stadshart

Foto: SP

Vandaag stond het Nationaal Zorgfonds op het Promenadeplein. Hoewel ook sinterklaas zijn ronde deed door het Stadshart, trok ook het Zorgfonds veel belangstelling.

Lees verder
10 november 2016

Algemene ledenvergadering verkiezings-programma 2e Kamer

Op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart a.s. is het verkiezingsprogramma van de SP volop in de maak. Begin december kunnen de leden van de afdeling Zoetermeer hun visie op het conceptprogramma geven.

Lees verder
26 oktober 2016

SP roept op om bewaakte fietsenstallingen in Zoetermeer te behouden

ZOETERMEER – De SP roept het college op om bij de nieuwe aanbesteding van de bewaakte fietsenstallingen deze te houden zoals zij nu zijn. Dit betekent dat er geen fietsenstallingen mogen verdwijnen, ze gratis moeten blijven, er aan de openingstijden niets veranderd wordt en dat de mensen die er werken dit met een arbeidsovereenkomst en tegen een fatsoenlijk loon doen.

Lees verder
19 oktober 2016

Leer mij de SP goed kennen: (gratis) Cursus ‘Heel de Mens’

Waar staan we precies voor als SP en hoe willen we dat bereiken? Als u daarover graag meer wilt weten dan is dit programma iets voor u.

Lees verder
15 oktober 2016

Afgerond onderzoek Rijkswaterstaat reclamemast A12 stemt SP tevreden

Rijkswaterstaat heeft het onderzoek met betrekking tot de reclamemast langs de A12 bij Zoetermeer afgerond. De conclusie is dat er gedurende de gemonitorde periode een lichte toename aan ongevallen op het traject Den Haag-Zoetermeer heeft plaatsgevonden. Alhoewel het aantal niet per se significant is, maakt RWS zich wel zorgen over de veiligheid van de automobilisten en spreekt men van een 'gevaarlijke prikkel'.

Lees verder
17 september 2016

SP roept gemeente op mee te werken aan FNV onderzoek verdringing op de arbeidsmarkt

De SP Zoetermeer is onaangenaam verrast door de weigering van de gemeente Zoetermeer om mee te werken aan het onderzoek van de FNV naar het sociale beleid van gemeenten. Dit jaar richtte het onderzoek zich op werken zonder loon en verdringing op de arbeidsmarkt, een voor de SP en anderen zeer belangrijk thema. De SP roept de gemeente dan ook op de door de FNV gevraagde informatie alsnog aan te leveren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier