h

Leer mij de SP goed kennen: (gratis) Cursus ‘Heel de Mens’

19 oktober 2016

Leer mij de SP goed kennen: (gratis) Cursus ‘Heel de Mens’

Waar staan we precies voor als SP en hoe willen we dat bereiken? Als u daarover graag meer wilt weten dan is dit programma iets voor u.

In een serie van 8 discussieavonden over maatschappelijke onderwerpen, zoals zorg, economie, democratie, Europa, e.d. lopen we langs het gedachtengoed van de SP. Ongeveer iedere maand is er een bijeenkomst.

Wij willen alleen starten met dit programma als er voldoende belangstelling voor bestaat. Daarom willen wij degenen die interesse hebben vragen om dit aan ons door te geven per telefoon (079 - 202 19 12) of via het digitaal mailformulier op onze website (www.zoetermeer.sp.nl/contact). Deeelname voor SP-leden zal gratis zijn. Zodra er voldoende belangstellenden zijn, nemen wij contact met u op. Dan kunt u zich al dan niet definitief aanmelden.

U bent hier