h

Blog Ewout den Heijer

14 december 2011

JJ leeft!

Dat blijkt wel uit de vele bedankmailtjes die ik kreeg voor onze inzet in de gemeenteraad.

Lees verder
29 november 2011

Snowworld geen webstrijdbaan

En van de argumenten om Snowworld uit te breiden was dat er dan wedstrijden gereden zouden kunnen worden. Nu blijkt dat de geplande baan niet aan de normen van de Internationale Skifederatie (FIS) voldoet. Hoewel er dispensatie gegeven kan worden voor het houden van wedstrijden, is de baan eigenlijk ongeschikt. Op dit moment beraadt het college zich.

Lees verder
27 oktober 2011

Gemeente staat buitenspel bij ov-kaartjes

Vanavond heeft de SP aandacht gevraagd voor de beperkte mogelijkheden om aan een kaartje te komen voor het openbaar vervoer. Sinds de invoering van de ov-chipkaart is het bijvoorbeeld in Seghwaert niet meer mogelijk om een kaart of saldo te kopen en papieren kaartjes zijn afgeschaft.

Lees verder
20 mei 2011

Niet bezuinigen op het OV

In verband met de bezuinigingen wordt er flink gekort op mobiliteit. Haaglanden moet in 2013 en 2014 14 mln. en vanaf 2015 28 mln. bezuinigen.

Lees verder
15 april 2011

Werken of het land uit?

Onze regering van daadkracht heeft de onderbuik van de samenleving weer eens een dienst bewezen. Wie niet werkt wordt het land uitgezet.

Lees verder
1 maart 2011

Leegstand en Woningnood

De VVD wil duurder bouwen want dat zou goed voor de economie zijn. Hieronder onze reactie.

Lees verder
28 februari 2011

Bomen SOS-geel lijken verloren

Maandag hebben Groenlinks en de SP samen een interpellatie gehouden met als doel het tegengaan van de voorbarige kap van 48 watercipressen.

Lees verder
25 februari 2011

DWD krijgt weer een cadeautje

In 2009 redde het college met bijna 2 ton staatssteun het op sterven na dood zijnde Dutch Water Dreams. Schandalig, want uit het bij de Kamer van Koophandel gedeponeerde jaarverslag bleek toen al dat het bedrijf schulden van meer dan 24 miljoen had en dat een faillissement slechts een kwestie van tijd zou zijn. Gek genoeg staat de SP alleen in haar protest tegen het koste wat het kost in stand houden van niet levensvatbare leisurebedrijven.

Lees verder
25 oktober 2010

SP over de visie binnenstad

Onlangs ben ik genterviewd over de visie op de binnenstad.

Lees verder
3 september 2010

Watercipressen aan het SOS-geel

Nadat eerder de kleurenbuurt op z'n kop stond door een niet doordacht herontwikkelingsplan van de gemeente was woensdag de beurt aan de commissie ruimte om zijn zegje te doen over de voorgenomen bomenkap.

Lees verder

Pagina's

U bent hier