h

Blog Iván Beij Martin

21 november 2014

Waar blijft de samenspraak?

Op maandag 17 november is er op initiatief van alle Zoetermeerse politieke partijen tijdens de commissievergadering gesproken over de aanhoudende problemen op het Katwijkerlaantracé. Er liggen al ruim zes jaar plannen vanuit de gemeente om er een zorgcentrum te bouwen. Er worden echter constant vanuit de projectontwikkelaar Dura Vermeer nieuwe aanpassingen voor de woonbuurt bedacht waar de buurtbewoners zelf weinig tot geen inspraak hebben. 

Lees verder
7 november 2014

Huiswerk voor de Gemeente en HTM

De Randstadrail, het voertuig dat onze stad in verbinding brengt met Den Haag. Soms rijdt hij op tijd, soms ook niet. Iedere Zoetermeerder heeft er een mening over maar feit is dat we niet meer zonder kunnen. Toch, als je eens goed nadenkt, kloppen er een aantal dingen niet. 

Lees verder
31 oktober 2014

Stadsmuseum, meer dan geschiedenis

Afgelopen maandag was ik samen met fractievoorzitter Daniël Westhoek op gesprek bij Jouetta van der Ploeg, directeur van het Stadsmuseum Zoetermeer. Aanleiding van ons bezoek was een noodkreet van het Stadsmuseum dat wanneer er geen extra subsidie wordt gegeven het Stadsmuseum per 1 januari 2015 haar deuren moet sluiten.

Lees verder

U bent hier