h

De Alcoholnuttigingsverbods-gebiedenkaart

30 juni 2009

De Alcoholnuttigingsverbods-gebiedenkaart

Update:

Direct na het lanceren van dit initiatief werden de gebieden uitgebreid (zou men ons willen kunnen betichten van het maken van een onvolledige kaart?). Natuurlijk is ook de update op de kaart terug te vinden (groen).

Bij het afgelopen voorjaarsdebat heeft de raad een motie aangenomen om alcoholverboden inzichtelijk te maken voor de bevolking. In ieder geval zou er een kaart worden gemaakt. Ook heeft de wethouder toegezegd borden te gaan plaatsten bij de alcoholnuttigingsverbodsgebieden, zodat dit voor iedereen duidelijk is.

Meer dan een jaar geleden al stelde de SP dit voor (de borden bij de verbodsgebieden dan). Toen werden we voor gek verklaard, nu blijkt dat ons voorstel toch zo gek niet is: De invoners en de handhavers hebben er sterke behoefte aan.

drankenkaart

Omdat het deze week lekker weer is, hierbij de repressiewijzer, drankenkaart of gewoon de alcoholnuttigingsverbodsgebiedenkaart ontwikkeld door de SP Zoetermeer.

Let op: De kaart is gebaseerd op informatie van www.zoetermeer.nl en gemaakt door mij. Controleer of de op de kaart weergegeven informatie klopt!

U bent hier