h

2e keer buitengewoon ambtenaar!

27 juni 2007

2e keer buitengewoon ambtenaar!

Op 11 mei heb ik mijn eerste huwelijk mogen sluiten als buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. En gisteren (26 juni) heb ik al weer het tweede huwelijk mogen sluiten. Hoewel ik me eigenlijk min of meer als grapje heb laten benoemen tot buitengewoon ambtenaar begint het nu al een serieuze baan te worden!

De personen die ik vandaag heb mogen trouwen zijn beide kennissen van mij. Ineke, de bruid, heeft een tijdje mijn moeder verzorgd. (Nadat Ineke ons (helaas) heeft verlaten heeft de moeder van Ineke de zorg voor mijn moeder overgenomen) Ineke is ook degene die gevraagd heeft of ik haar en haar vriend Don zou willen trouwen. Het leek haar wel erg leuk als een bekende dat zou doen. De bruidegom, Don, had ik echter nooit gezien, althans, dat dacht ik. Echter bleek Don een oud klasgenoot van het Erasmus College te zijn. Wij hebben een tweetal jaar bij elkaar in de klas gezeten. Dus ook Don kende ik! Echter al de tijd dat Ineke bij ons mijn moeder heeft verzorgd heb ik Don nooit gezien, dus ik had ook geen idee dat Don een oud klasgenoot van me was! Dat was voor mij als buitengewoon ambtenaar nog een hele verrassing! (leuke natuurlijk!) Dus over beide personen viel natuurlijk wel wat leuks te vertellen!

Gelukkig hebben beide elkaar het jaarwoord gegeven en is het huwelijk gesloten! Ze hebben mij laten weten dat ze het een mooie en leuke plechtigheid vonden!


Don (bruidegom), ik in mijn toga, Ineke (bruid)

U bent hier