h

Regioconferentie

23 april 2007

Regioconferentie

Gisteren vond er in Rotterdam de regioconferentie plaats voor alle afdelingen uit de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Eens in het half jaar komen alle afdelingen uit deze beide provincies bijeen om "grens overschrijdende" zaken te bespreken.

Gisteren stond de regioconferentie in het teken van de voorbereiding van het 15e Congres, welke in november van dit jaar gehouden zal worden. Dit Congres staat geheel in het teken van hoe de partij nog meer versterkt kan worden. We zijn nu op parlementair gebied een grote partij geworden. En dit willen we natuurlijk graag zo houden. Maar om dat te kunnen behouden moeten we ons wel blijven beseffen hoe we groot zijn geworden en dat we ook op die manier blijven functioneren. Afspraken hiertoe zullen worden gemaakt op het Congres in november.

Naast dit onderwerp is ook de handtekeningenactie voor een onafhankelijk onderzoek naar de oorlog tegen Irak aan bod geweest en heeft ROOD, de jongerenorganisatie van de SP, een presentatie gegeven van haar werkzaamheden en de toegevoegde waarde van ROOD voor een afdeling.

U bent hier