h

Opening nieuw clubhuis WeZoDo

15 december 2006

Opening nieuw clubhuis WeZoDo

Vanmiddag was ik aanwezig bij de opening van het nieuwe clubhuis van WeZoDo. (Stichting Welzijn en Zorg Doven) Hiervoor was WeZoDo gehuisvest aan het Nicolaasplein. Echter voldeed dit pand niet meer aan de eisen. Tevens was men gevestigd op de eerste verdieping, wat de toegankelijkheid zeker niet ten gunste kwam.

De Voorzitter van WeZoDo hield eerst een openingstoespraak. Er was aan mij en een aantal andere "goed" aanwezigen gevraagd om vooraan te komen zitten. Ik begreep eerst niet waarom. Maar dit was speciaal voor de tolk, zodat zij niet zo hardop hoefde te praten.

Wethouder Speel deed de officiele opening.Er werd een bord onthuld waar alle bedrijven op staan die de verhuizing mogelijk hebben gemaakt.

speel.jpg
Wethouder Speel

Gezien het aantal aanwezigen en de activiteiten (zo'n 500 per jaar) die WeZoDo organiseert is het zeker goed dat WeZoDo dit nieuwe onderkomen heeft gekregen. WeZoDo is er niet alleen voor de gezelligheid. Ze verzorgen ook cursussen en zorgen dat mensen met elkaar in contact komen. Gezien de 500 activiteiten die ze per jaar organiseren zijn ze een zeerbezige stichting.

0612151.JPG
Alle aanwezigen verzamelen voor de officiele opening

Na de officiele opening heb ik nog een korte rondleiding gehad en onder het genot van een biertje nog wat staan praten. Gelukkig liep er ook een tolk rond. Want af en toe was communiceren wel moeilijk. Maar dat werd gelukkig snel opgelost door de tolk.

0612152.JPG
Een drukte na de officiele opening 0612153.JPG
En ze hebben ook een mooie bar!

U bent hier