h

Feestje met Kane

5 september 2006

Feestje met Kane

Gisteren was in het AD te lezen dat er aanstaande vrijdag een "besloten feestje" zou zijn voor enkele genodigden. Als artiest is Kane uitgenodigd. Raadslid van Maanen verklaarde dat dit een besloten feestje voor de raadsleden is. Tevens is het een zeer verkeerd gepland feestje, want het is net bekend geworden dat RandstadRail flinke vertraging heeft opgelopen.

Naar aanleiding van dit bericht was de SP ook zeer verontwaardigd. Het feestje is ook volgens de SP nog niet echt gepast. Het zou beter zijn als het feestje wordt gehouden als de RandstadRail voertuigen heen en weer rijden over het traject. Maar bovenal zou het feestje ten goede moeten komen voor de toekomstige gebruikers van de RandstadRail.

De SP heeft navraag gedaan bij de verantwoordelijke wethouder. Deze heeft verklaard dat het beeld dat in de krant staat helemaal niet klopt. Anderhalve week geleden heeft Kane een concert gegeven op het Malieveld. Hier zijn kaarten gegeven aan toekomstige reizigers van RandstadRail. Omdat randstadRail ook voor een groot deel in Zoetermeer komt te rijden is er besloten ook in Zoetermeer een feestje te geven, zij het in een wat kleinere opzet. Ook hier zijn weer, naast de raadsleden en enkele andere genodigden, ook toekomstige reizigers van de RandstadRail uitgenodigd.

Naar aanleiding van deze informatie van de wethouder is de SP tevreden en kan het feestje wat betreft de SP gewoon doorgaan. Als de RandstadRail dan ook maar zo spoedig mogelijk zal gaan rijden! Want dan is het zeker feest voor alle reizigers!

U bent hier