h

Dag van Palenstein

11 september 2006

Dag van Palenstein

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse "Dag van Palenstein" plaats. Voorheen altijd gehouden aan het Rakkersveld. Echter is het Rakkersveld op dit moment een grote bouwput. Daarom werd de "Dag van Palenstein" Dit jaar gehouden op het voetbalveldje even verderop.

Dag van Palenstein

Wij als SP stonder er met algemene informatie over de partij. Tevens stonden wij er met de actie "Grijs op Reis, gratis openbaar vervoer voor ouderen". Voor dat laatste konden mensen hun naam zetten op een legoblokje. Al deze blokjes worden verzameld en op 1 oktober wordt er een grote trein van gebouwd. Vervolgens wordt deze dan aan de verantwoordelijke minister overhandigd.

Het feest is ook dit jaar weer goed bezocht. Er traden wat bandje op, er waren heerlijk lekkere buitenlandse hapjes te verkrijgen. Ook werd de website www.palenstein.com officieel geopend. Deze website is speciaal bedoeld voor de inwoners van Palenstein.

Aan het eind van de dag hebben wij een flink stapel legoblokjes met namen mee terug genomen. Dus een zeer geslaagde dag! Ik zou zeggen, op naar volgend jaar!

U bent hier