h

Actie op de Dam!

5 juli 2006

Actie op de Dam!

Wat doen die politiekers toch in recestijd? Ook wij nemen dan vakantie, maar we hebben ook de tijd om zaken te regelen die blijven liggen in de drukke vergadertijden. Het betere uitzoekwerk zeg maar.

En natuurlijk actief blijven in de stad! Zo hebben we deze week een brief bezorgd bij alle bewoners van het ouderencomplex aan de Paltelaan. Hopelijk kunnen wij ze wel de duidelijkheid verschaffen die ze niet bij hun verhuurder kunnen vinden.

Daarnaast is er vrijdag een actie tegen het verbod op kraken wat het kabinet moet doorvoeren. Eindelijk heeft het CDA genoeg macht om daarvoor te zorgen. Het is hen en de huiseigenaren al jaren een doorn in het oog. Maar kraken moet volgens mij gewoon blijven! Het zorgt voor druk bij de verhuurders die zo niet via leegstand een hoge prijs in stand kunnen houden, maar moeten wat nuttigs met hun eigendom doen. Dat lijkt mij ook heel logisch.

Vrijdag a.s. gaan we dus op de Dam laten zien wat er anders gebeurd. Vele mensen die op straat staan en geen huis kunnen vinden of de huren niet meer kunnen opbrengen.

Hier meer over de actie!

Ook tegen het kraakverbod en zin om mee te gaan?! Stuur even een e-mail!

U bent hier