h

Werkochtendje

15 april 2006

Werkochtendje

Inmiddels is het al weer middag, en heb ik mijn streven van "werkochtendje" weer niet geheel bereikt. Ik heb besloten om iedere zaterdagochtend tussen 9:00 en 12:00 in de fractiekamer de stukken van de raad door te nemen. Daar ik misschien door de weeks een keer een avondje vrij kan zijn.

Ook deze week was de stapel post weer enorm groot, dus voldoende reden om mijn "werkochtendje" te houden. Buiten de vele uitnodigingen van diversieverenigingen, instellingen en bedrijven zijn ook de stukken voor de raadsvergaderingen van 20 april en 24 april toegestuurd. Bij de stukken van 20 april zit het collegeprogramma. Aangezien de fracties op 20 april hun reactie hierop kunnen geven is enige bestudering van het stuk wel gewenst. Ik heb het stuk goed bestudeerd en toch redelijk wat stukjes gearceerd waarbij ik vraagtekens zet.

Ook ben ik verbaasd dat ik dingen zie staan bij het hoofdstuk "gemeentelijke dienstverlening",waarvan ik samen met Helen du Bois van de ChristenUnie een aanbeveling voor heb gedaan, die wij niet besproken hebben. Dus enige uitleg van de collegepartijen is denk ik wel gewenst.

Nu neem ik ook even een paar dagen vrij! Hierbij wil ik iedereen een fijn paasweekeind toewensen.

Daniel Westhoek
Fractievoorzitter

U bent hier