h

Eerste werkgroepsessie collegespeerpunten

20 maart 2006

Eerste werkgroepsessie collegespeerpunten

Zoals ik gisteren al op het weblog heb gemeld, zouden er werkgroepjes gevormd worden om de speerpunten voor het collegeprogramma uit te werken. De eerste bijeenkomst heeft dus vandaag plaatsgevonden.

Ik zit samen met Helen du Bois (ChristenUnie/SGP) in een werkgroepje. Meer partijen hebben zich niet aangemeld voor het betreffende onderwerp. Wij bespreken het speerpunt gemeentelijke dienstverlening. Ik moet ook eerlijk toegeven dat het een stuk beter werkt als je met zijn tweeen werkt. Want dan kan je inhoudelijk een stuk meer bespreken.

Wat wij van belang vinden is dat hetgeen wat wij als aanbeveling zullen doen ook meetbaar is. Immers, speerpunten die niet meetbaar zijn kan je achteraf nooit controleren!

Inhoudelijk zal ik nog niet op de punten in gaan, want we komen woensdagavond nog een keer bijeen om de puntjes op de i te zetten. Ik heb in iedergeval wel het idee dat het een nuttige avond was. En ik moet toegeven dat het voorstel van de formateur om op deze manier speerpunten voor het collegeprogramma uit te werken zeer goed werkt. Alle partijen kunnen zo hun inbreng hebben in het collegeprogramma.

Daniel Westhoek

U bent hier