h

1 voor allen

27 september 2011

1 voor allen

Sta op en maak duidelijk dat de keuzes van Rutte en de zijnen niet de jouwe zijn. Verkies menselijk en sociaal boven harteloos en liberaal. Eigen verantwoordelijkheid, zeker! Maar we geloven k in de onmisbaarheid van n voor allen, solidariteit! Toon moed en zeg: Tot hier en niet verder! Niet ieder voor zich maar 1 voor Allen.

Afgelopen maandag 19 september stond de SP onder dit motto bij de grote manifestatie op het Malieveld. 1 voor allen, solidariteit met iedereen die straks wordt getroffen door de bezuinigingen van dit kabinet. De SP afdeling van Zoetermeer was die dag ook present. Velen van onze plaatselijke leden waren naar Denhaag getogen om solidair te zijn, samen hebben we meegewerkt aan de handschoenen-aktie ketting van solidariteit en we zullen hier nog verder mee aan de slag gaan.

Het harteloze en liberale MOET plaats gaan maken voor menselijke en sociaal. Dus toon moed en zeg tot hier en niet verder, niet ieder voor zichmaar n voor allen.

Hieronder ziet u een paar fotos van de Aktie van maandag 19 september en let op de sites, Dit is slechts een begin, Toon moed en doe mee, Tot hier en niet verder.

Om ons nog beter te ondersteunen kunt u ook lid worden, kijk op de site en meld u aan want Samen zijn we nog sterker.

U bent hier