h

Buytenpark

18 april 2011

Buytenpark

Dit is mijn balkonnetje, midden in de zomer heb ik een prachtig uitzicht over het buitenpark.

Rechts achter de bomen ligt de derde baan van Snowworld, gelukkig in de zomer niet te zien.

Maar nu, de vierde baan gelijkend op een gigantische zilverkleurige duizendpoot verdringt de derde baan. Weg uitzichtweg mooie groene bomen weg blauwe horizon.weg uitzicht..

Tja ,hoewel TV West aangaf dat de meeste partijen voor de vierde baan van Snowworld zijn blijven wij als SP toch echt tegen de komst van dat foeilelijke zilveren gevaarte wat alleen voor een trieste aanblik zal zorgen. Leisure .. Leisure niet betaalbaar voor de gewone mens, 1 uurtje skin voor kinderen 17,50 euro en voor volwassenen 20,50 exclusief het materiaal wat je nodig hebt want dat moet je nog extra betalen. Leuk zegt een deel van de gemeenteraad, dit trekt dagjesmensen, (maar dan wel hele rijke dagjesmensen) een dagje skin je benzine of kosten openbaar vervoer je entree voor 4 uurtjes 2 volwassene en 2 kinderen 76 euro.. en na afloop lekker eten in het exclusieve restaurant dat bovenin die gigantische duizendpoot komt. TJAKKA..Dagje uit voor minstens 200 euro..

Kunt u het betalen.Nou ik dus niet,en met mij de meeste Zoetermeerders maar ook buitenstadse mensen niet..

DUS VOOR WIE DOEN WE DIT NOU..

De flora en fauna van het buijtenpark is er niet mee gediend de meeste mensen niet.

Het uitzicht niet Ik weet nog veel meer te benoemen.......U OOK?????? REAGEER HIER DAN GERUST OP. Misschien leest iemand het en zal er dan beter nagedacht worden.

U bent hier