h

Zoetermeer SPeelt

20 mei 2008

Zoetermeer SPeelt

Afgelopen zondag vond in Biddinghuizen het SPelen feest van de SP plaats. Een feest vol cabaret, muzikale optredens, debatten, achtbanen en een heus wereldrecord! Vele duizenden SP-ers hebben zich goed weten te vermaken deze dag. Ook uit de afdeling Zoetermeer zijn vele leden met aanhang naar dit feest gekomen.

SPelen08
Het podium waar de verschillende optredens waren

Op het Lowlands terrein stond een groot podium waar de hele dag verschillende optredens waren. In de ochtend hebben alle aanwezigen nog een wereldrecord weten te vestigen. De meeste mensen die gezamenlijk op een fluitje blazen. Hiermee hebben we het Guinness book of records gehaald. Het was een ludiek actie onder het mom van "we fluiten het kabinet terug" dat onder andere de BTW wil verhogen, waardoor onze dagelijkse boodschappen duurder zullen gaan worden. Mensen met een laag inkomen zullen het door deze maatregel nog moeilijker krijgen.

SPelen08
Een vol feestterein

Naast de optredens e.d. was er ook de mogelijkheid om het naastgelegen attractiepark Walibi te bezoeken. Hiervan hebben vele ook gebruik gemaakt. hetgeen resulteerde in rood gekleurde attracties. Ook was het mogelijk te speeddaten met kamerleden in het reuzenrad.

SPelen08
Foto: SP

U bent hier