h

Noodzakelijk dat de geboortezorg definitief blijft in onze stad.

12 juli 2024

Noodzakelijk dat de geboortezorg definitief blijft in onze stad.

Foto: Monique van Damme

Geboortezorg blijft definitief in Zoetermeer kopt het Streekblad. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws; het is noodzakelijk dat het blijft in onze stad. Samen met bewoners heeft SP Zoetermeer zich ingezet om een volwaardig ziekenhuis te behouden. En daar hoort geboortezorg bij. Fijn dicht bij huis. Door de korte reistijd zijn zwangeren uit Zoetermeer en omgeving snel op de juiste plek.

Foto: Annemiek Kamphuis
 

Inspreken tijdens een raadsvergadering.

We vonden het jammer dat andere partijen niet meededen met actie om ons ziekenhuis te redden. Ze waren ervan overtuigd dat wij als raad ons zo stil mogelijk moesten houden anders verliepen de onderhandelingen misschien niet goed. Daar dachten wij anders over. Leuke gesprekken gehad met de mensen die onze petitie hebben ondertekend. Ze bedankten ons er hartelijk voor. Beschuit met muisjes blijft in onze stad. 

https://www.streekbladzoetermeer.nl/nieuws/actueel/154350/geboortezorg-b...  

Foto: Marga Berendse

Handtekeningen voor behoud van ons volwaardig ziekenhuis van onze Zoetermeerse inwoners aangeboden aan de directeur van het Haga Ziekenhuis Zoetermeer. SP-Tweede Kamerlid Sara Dobbe was ook van de partij. 

U bent hier