h

Help mee! Red het Lange Land Ziekenhuis

26 mei 2023

Help mee! Red het Lange Land Ziekenhuis

Foto: Marga Berendse

Als het aan de minister, de zorgverzekeraars en banken ligt, gaat de verloskunde en op termijn de Spoedeisende Hulp dicht in het Zoetermeerse ziekenhuis. En daarmee wordt de toekomst van ons ziekenhuis op het spel gezet. Daarom komen wij in actie en uw hulp is daarbij nodig.

De wethouder van Zoetermeer denkt te volstaan met een brief aan de minister. Wij denken echter dat druk vanuit de bevolking ook noodzakelijk is. Op 22 juni debatteert de Tweede Kamer over de ziekenhuiszorg. Daar willen we laten zien en horen dat we een volwaardig ziekenhuis willen behouden.
Gaat u ook mee naar Den Haag? Wij zorgen voor vervoer.

U kunt zich aanmelden via zoetermeer@sp.nl
                                                            

                                                                                     

U bent hier