h

Actie: Kosten omlaag en Lonen omhoog.

4 juli 2022

Actie: Kosten omlaag en Lonen omhoog.

Foto: Marga Berendse

Foto: SP landelijk

De gehele zomer voert de SP campagne tegen de steeds verder stijgende kosten van boodschappen, brandstof en energie. We zien een groeiende groep mensen die de rekeningen niet meer kunnen betalen en in de problemen komen. Veel huurders kunnen de huur nauwelijks nog betalen en voor veel mensen is het eigen risico een boete op ziek zijn.

Foto: Annemiek Kamphuis

Daarom is de SP op zaterdag 2 juli tijdens een SuperZaterdag op meer dan vijftig plekken de straat opgegaan of langs de deuren geweest om steun te vragen voor onze eisen. Verlaag de kosten voor mensen en betaal dit door de torenhoge winsten van supermarkten, oliebedrijven en energiebedrijven zwaarder te belasten. Deze zomer gaat de hele partij met deze campagne aan de slag en op zaterdag 17 september organiseert de SP het PrinsjesdagProtest in Den Haag.

Foto: Annemiek Kamphuis

SP Zoetermeer was ook van de partij en te vinden in het Stadshart. Deze zomer gaan we nog langs de deuren om mensen te vragen deze actie te steunen. We hebben mensen meteen gevraagd wat ze vinden van de voorgenomen afschaling van ons ziekenhuis. Daar waren ze niet blij mee. Zoetermeer is de derde grote stad en een compleet ziekenhuis is nodig.

Wil jij meedoen? Mail dan naar kostenomlaag@sp.nl.

 

U bent hier