h

Moeten we nu weg of kunnen wij blijven?

2 juni 2021

Moeten we nu weg of kunnen wij blijven?

Foto: Astrid actiecomite Slopen? Nee!

Maandag 31 mei om 15.30 zijn de handtekeningen tegen de voorgenomen sloop van 23 woningen in Westergo aangeboden aan wethouder Paalvast en directrice van de Goede Woning, mevrouw Heemskerk. Dit gebeurde in een zaaltje van de Goede Woning met een klein comité van 4 personen. De aanbieding was live te volgen via Zoom.

“Moeten we nu weg of kunnen we blijven”, was en is de vraag van Tania, bewoonster van een van de voorgenomen sloopwoningen en lid van het actiecomité Slopen?Nee!  De bewoners zitten al 14 maanden in slopende onzekerheid of ze hun stekkie moeten verlaten of dat ze hun huisje kunnen behouden.

Foto: Astrid actiecomite Slopen? Nee!

Heel veel mooie woorden van de wethouder en de directrice volgden, maar het komt er op neer dat de onzekerheid voor de bewoners nog lang kan duren. Er zijn geen toezeggingen gedaan. Er is geluisterd naar de mensen, maar daar blijft het dan ook bij.

U bent hier