h

Vragen over onduidelijke eindafrekening energie Leopoldhove

9 maart 2021

Vragen over onduidelijke eindafrekening energie Leopoldhove

Foto: Medewerkster Vestia

“We krijgen geen gehoor, worden uitgelachen en weggezet”. Vestia heeft teruggebeld en gezegd dat het aan de belastingheffing lag en het wordt opgelost. Nooit meer wat van gehoord!” Twee reacties van huurders Leopoldhove Vestia op de onduidelijke en onlogische eindafrekeningen energie en servicekosten.    

Enige tijd geleden kwamen klachten bij ons binnen over de eindafrekeningen energie en servicekosten die Vestia huurders van de Leopoldhove in rekening brengen. We zijn een onderzoek gestart d.m.v. een enquête om te kijken wat er speelt. De eindafrekeningen stijgen steeds en het is voor een aantal mensen niet te achterhalen waar er nu precies voor betaald moet worden.

Samen met betreffende bewoners zijn er 6 vragen opgesteld om duidelijkheid te krijgen. Ze hopen van harte dat dit probleem nu serieus aangepakt gaat worden. Maandag 08 maart is de brief overhandigd aan een medewerker van Vestia in het kantoor op de Bijdorplaan 12. Er staat een ultimatum in de brief; mocht er binnen 3 weken geen reactie komen, worden de vragen door de fractievoorzitter van de SP, Ivàn Beij, in de raad gesteld.

U bent hier