h

Op pad voor een eerlijker Zoetermeer! #StemSP.

15 maart 2021

Op pad voor een eerlijker Zoetermeer! #StemSP.

Foto: Annemiek Kamphuis
Op pad voor een eerlijker Nederland! #Voor klimaat & milieu, #voor pensioen op je 65ste, #voor verhoging AOW en minimuumloon, #voor zorgbuurthuizen, #voor meer investeren in veiligheid op straat en politie in de buurt, #voor meer zorgpersoneel, #voor het schrappen van het eigen risico, #voor het stoppen van de huurverhoging, start huurverlaging, #voor meer sociale huurwoningen, #voor verlaging energierekening, #voor een referendum zodat mensen politici die foute keuzes maken kunnen terugfluiten, #voor stop riante wachtgeldregelingen en salarissen voor politici #voor vrouwenrechten #voor gelijke rechten voor iedereen #voor mkb
Het is betaalbaar als we winstgevende bedrijven eerlijk belasting laten betalen.
 

Foto: Marga Berendsen

U bent hier