h

Boeken voor Zoetermeerse Minibiebs.

1 maart 2021

Boeken voor Zoetermeerse Minibiebs.

Foto: Annemiek Kamphuis

SP Zoetermeer geeft boeken cadeau aan de 21 Minibiebs die Zoetermeer rijk is. Minibieb werkt vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Je kunt een eigen minibieb ophangen aan jouw huis of plaatsen bij jouw vereniging, school of bedrijf. Je kunt boeken lenen, ruilen of achterlaten. Een grote ruimte met tien boekenkasten in een buurthuis is net zo goed als een plankje in iemands tuin. Boeken voor elkaar en met elkaar. Vaak staan ze in de kast nadat je ze gelezen hebt, maar met Minibieb kun je er iemand anders blij mee maken. En wie weet kom jij ook weer een mooi verrassing tegen in een andere Minibieb.

Foto: Annemiek Kamphuis

SP Zoetermeer vindt dit een prachtig initiatief en laat in elk van de 21 Minibiebs twee boeken achter. Het boek Kijk op deze tijd. Jan Marijnissen ontmoet bevlogen bekende Nederlanders die spreken over actuele vraagstukken. Opvoeding en educatie, neoliberalisme, de evolutie, het heelal en de vrije wil zijn een paar van de thema’s die voorbij komen. En een kinderboek Weet jij het al? Een vrolijk avontuur van de twee gezworen vrienden Bil en Wil, waaruit maar weer eens blijkt dat de juiste keuze maken lang niet altijd eenvoudig is.

Kijk eens in uw buurt of er een minibieb is, zoeken op minibieb.nl. Wie weet komt u het boek van Jan Marijnissen of het kinderboek tegen.

Veel leesplezier!

 

U bent hier