h

Voor een fijne Kerst voor de kinderen.

18 november 2020

Voor een fijne Kerst voor de kinderen.

Foto: Landelijk

Kiezen tussen warm avondeten of een cadeautje voor je kinderen. Dat is de keuze waar veel ouders van de toeslagenaffaire voor staan tijdens de feestdagen. Nog steeds zitten velen van hen in diepe ellende, omdat zij door de Belastingdienst onterecht beschuldigd zijn van fraude met kinderopvangtoeslag. Een handjevol ouders is nu geholpen, maar voor velen duurt het véél te lang. Nog even en dan staan de feestdagen weer voor de deur.

Omdat eerlijke compensatie nog niet geregeld is, organiseert een groep ouders, met hulp van de SP, net als vorig jaar een kerstactie. We hebben uw hulp nodig om de kinderen van de toeslagenaffaire en hun ouders een fijne en onbezorgde kerst te kunnen geven.

Foto: Gratis foto Pixabay

Doneer nu en dan zorgen wij ervoor dat zij een mooi presentje zullen krijgen voor tijdens de kerst. Doneren kan via de site van landelijk.            https://doemee.sp.nl/kerst 

Een groep ouders bekijkt alle aanmeldingen om te bepalen wie allemaal geholpen kan worden. De SP steunt hen met deze actie. De ouders proberen zoveel mogelijk andere ouders te helpen die ook gedupeerd zijn door de Belastingdienst vanwege onterechte beschuldigingen van fraude met kinderopvangtoeslag. ​Zij hopen hen een fijne kerst te kunnen bezorgen met een leuke verrassing. Voor vragen kunt u terecht bij kinderopvangtoeslag@sp.nl.​​ Lees het verslag van de kerstactie uit 2019 door op onderstaande link te klikken.

 

 

https://sp.nl/sites/default/files/verslag_kerstactie_2019.pdf

 

 

 

U bent hier