h

Nieuwsflits Actiecomité Slopen? Nee!

21 september 2020

Nieuwsflits Actiecomité Slopen? Nee!

Foto: Annemiek Kamphuis

Het actiecomité Slopen? Nee! Is druk bezig met het verzamelen van bezwaren tegen de voorgenomen sloop van de 23 twee kamerwoningen aan het Westergo en Salland. Er zijn al veel bezwaren binnengekomen op de inleveradressen, zowel van de huurders als omwonenden. De voorgenomen sloop en de onduidelijkheid wat er voor in de plaats gaat komen houdt de gemoederen bezig. Het idee dat er misschien dubbellaags terug gebouwd gaat worden vinden vooral omwonenden verontrustend i.v.m. de privacy. Het aangezicht van de wijk gaat veranderen en het zal lange tijd veel overlast geven.

Het Actiecomité Slopen?Nee! van huurders en omwonenden is opgericht om te voorkomen dat de sloop doorgaat en de veelal oudere en kwetsbare huurders hun woning moeten verlaten. Uit een enquête die is gehouden onder de huurders blijkt dat het merendeel liever ziet dat de woningen worden gerenoveerd in plaats van gesloopt.

In het volgend overleg van het actiecomité wordt onder ander besproken op welke wijze de handtekeningen worden aangeboden. Wij blijven het actiecomité steunen in haar strijd tegen de voorgenomen sloop.

U bent hier