h

Zoetermeer voorzien van posters Beloon de helden.

15 juli 2020

Zoetermeer voorzien van posters Beloon de helden.

Foto: Annemiek Kamphuis

Maandagavond op pad geweest om de zuilen in Zoetermeer te voorzien van posters voor de actie beloon de helden. SP is een petitie gestart #beloon de helden. Onze zorg verdient meer dan alleen applaus. Er zijn al meer dan 100.00 steunbetuigingen! En we gaan door met verzamelen van de steunbetuigingen. Het is tijd voor actie. De coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en CU blijven de structurele waardering en meer zeggenschap over hun werk, blokkeren. Daarom komen wij op 5 september in actie. Dan begint het nieuwe politieke jaar en staat Prinsjesdag voor de deur. Zet de datum alvast in je agenda en meld je aan op doemee.sp.nl/zorgactie

Foto: Marga Berendse

U bent hier