h

Ga meer naar het Nationaal ZorgDebat!

11 februari 2017

Ga meer naar het Nationaal ZorgDebat!

Al een kwart miljoen mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Zij vinden dat het anders moet in de zorg. Vrijwilligers van de SP hebben de afgelopen maanden veel inwoners van Zoetermeer gesproken. Velen zijn het eens dat het huidige zorgstelsel heeft gefaald. Het is echt tijd voor verandering! Daarom gaan vele vrijwilligers van de SP afdeling Zoetermeer, samen met mensen die zij de afgelopen maanden hebben gesproken, zaterdag 18 februari naar het Nationaal ZorgDebat in Den Haag. Bent u ook van mening dat de zorg anders en veel beter georganiseerd kan worden? Ga de 18e met ons mee naar Den Haag! We verzamelen om 11:00 op station Centrum West en vertrekken daarna met de RandstadRail naar het Malieveld in Den Haag waar om 12:00 het Nationaal ZorgDebat van start zal gaan.

U bent hier