h

Kom naar de bijeenkomst Stop Werken zonder loon

23 september 2015

Kom naar de bijeenkomst Stop Werken zonder loon

Op maandag 28 september vindt de bijeenkomst “Stop Werken zonder loon” en tegengaan van verdringing plaats. Tijdens deze bijeenkomst zullen SP TweedeKamerlid Sadet Karabulut en FNV-campagneleider Ger Deleij vertellen over hun inzet in de strijd tegen werken zonder loon en het tegengaan van verdringing en zullen mensen die werken zonder loon hun ervaringen delen.

Zowel de SP als de FNV maken zich al enige tijd sterk voor het stoppen met werken zonder loon en gelijk loon voor gelijk werk. De SP vraagt hier al enige jaren aandacht voor en dient voorstellen in om hier een eind aan te maken en de FNV is hiervoor vorig jaar de campagne "Stop Werken zonder loon" begonnen.

Er komen mensen aan het woord die werken zonder loon, zoals Henk Toet, die geïnterviewd zal worden door Sadet Karabulut. Maar er is ook ruimte om vanuit de zaal ervaringen met werken zonder loon te delen.

Kortom, een nuttige en leerzame bijeenkomst die tot nieuwe energie en ideeën voor de campagne “Stop Werken zonder loon” in Zoetermeer kan leiden.

Bijeenkomst Stop werken zonder loon en tegengaan verdringing
Datum: maandag 28 september 2015
Tijdstip: 19.30 t/m 22.00 uur.
Locatie: 2B-Home, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT ZOETERMEER

U bent hier