h

Een nieuw buitenzwembad voor Zoetermeer

6 juli 2015

Een nieuw buitenzwembad voor Zoetermeer

Als het aan de SP ligt komt er een nieuw buitenzwembad. Sinds de verkoop van het Aquapark Keerpunt is het over met de mogelijkheid om binnen Zoetermeer naar een buitenzwembad te gaan. Althans, tijdens de zomervakantie is dat nog wel mogelijk, maar daarbuiten niet meer. De nieuwe eigenaar staat niet te springen om het buitenzwembad open te stellen. Als SP hebben wij de hoop opgegeven dat het nog wat gaat worden met het buitenzwembad. Daarom heeft de SP tijdens het voorjaarsdebat voorgesteld om te onderzoeken of elders in Zoetermeer een volledig nieuw buitenzwembad gerealiseerd kan worden.

Fractievoorzitter Daniël Westhoek: “Er zijn tijdens de verkoop van het Aquapark Keerpunt wel afspraken gemaakt over de openstelling van het buitenbad, maar dit is helaas niet conform de wens van onze inwoners. Regelmatig hoor ik de vraag of het buitenzwembad nog wel open gaat dit jaar. Dat blijkt dan wel het geval te zijn, maar alleen gedurende de zomervakantie. Er is behoefte aan een buitenzwembad. Dat blijkt wel uit de reacties van de mensen. En het verleden heeft ook uitgewezen dat er behoefte aan is. Tot in de late uurtjes kon men vroeger naar het buitenbad. Die tijd moet wat mij betreft weer terugkomen met een nieuw buitenbad!”

U bent hier