h

Kom 1 mei naar de Dag van de Arbeid!

23 april 2015

Kom 1 mei naar de Dag van de Arbeid!

Op 1 mei is het de Dag van de Arbeid. De FNV organiseert die dag een mars en manifestatie voor echte banen met zekerheid, respect en een fatsoenlijk inkomen. De SP Zoetermeer roept mensen op om mee te gaan.

Op deze internationale feestdag van de arbeidersbeweging wordt onder andere de invoering van de achturige werkdag gevierd. Dit jaar staat in het teken van de Dag van de Echte Banen. De SP Zoetermeer roept mensen op om mee te gaan naar Amsterdam om de Dag van de Arbeid te vieren. Vanuit Zoetermeer zal er een bus gaan met een delegatie van SP-leden en mensen van FNV voor Zorg.

De Dag van de Arbeid zal plaatsvinden in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.
Vanuit Zoetermeer vertrekt de bus om 09.30 uur vanaf Centrum West.

Wil je mee naar de Dag van de Arbeid? Dan kan je je opgeven hier opgeven en tevens via de e-mail zoetermeer@sp.nl. Bij de opstapplaatsen staat Zoetermeer er niet tussen, maar er is nog genoeg plek in de bus. Daarom graag ook aan ons doorgeven als je komt en met de bus vanuit Zoetermeer mee wil.

Het programma van die dag is als volgt:

We hopen op deze dag met een flinke Zoetermeerse delegatie deze feestdag met mensen uit het hele land te vieren en een krachtig signaal af te geven voor echte banen met zekerheid, respect en een fatsoenlijk inkomen. De dresscode is rood.

  • 12.00 uur: Start mars bij de RAI naar het Martin Luther Kingpark (maximaal 2 kilometer)
  • 13.30 - 14.30 uur: Debat Echte banen o.l.v. Sophie Hilbrand en podium met diverse sectoracties (hele middag)
  • 14.30 - 15.00 uur: Optreden Lange Frans & Band
  • 15.00 - 15.10 uur: FNV-voorzitter Ton Heerts over Echte banen
  • 15.10 - 16.00 uur: Optreden Playing for Change Band (o.a. Grandpa Elliot en Clarence Bekker) en Shirma Rouse
  • 16.00 uur: Afsluiting en vertrek bussen

We hopen op deze dag met een flinke Zoetermeerse delegatie deze feestdag met mensen uit het hele land te vieren en een krachtig signaal af te geven voor echte banen met zekerheid, respect en een fatsoenlijk inkomen. De dresscode is rood.

U bent hier