h

De krokodillentranen van snowworld

23 mei 2013

De krokodillentranen van snowworld

In het verleden heeft Snowworld linkse partijen en milieuactiegroepen de schuld gegeven van het niet door kunnen gaan van de vierde baan. Dit is opmerkelijk, want het bedrijf heeft zelf de stekker uit het plan getrokken. Vrijwel direct nadat bleek dat de vierde baan geen doorgang vond lanceerde Snowworld een plan voor het verlengen van de derde baan. Om vervolgens binnen een paar maanden in de media te klagen dat het allemaal te lang duurt.

Dat het nog wel even gaat duren voordat duidelijk is wat er met het plan omtrent de derde baan gaat gebeuren is niet zo vreemd. Het bestemmingsplan is recent speciaal voor Snowworld's vierde baan aangepast. Die hele procedure kan nu overgedaan worden.

Ewout den HeijerRaadslid Ewout den Heijer: "De SP werkt niet mee aan deze plannen. Een vrieskist op een berg ten koste van een groen recreatiegebied zien wij niet zitten. Wel willen wij graag van het college weten wat zij van de gang van zaken vindt. Daarnaast hebben natuurorganisaties ons benaderd met de vraag wat nu precies de stand van zaken is. Reden voor mij om schriftelijke vragen aan het college te stellen.

U bent hier