h

SP start campagne met lasershow

23 januari 2010

SP start campagne met lasershow

Vrijdag 22 januari heeft de SP Zoetermeer de verkiezingscampagne geopend met een lasershow op het stadhuis. Om 19:00 verscheen de tekst JIJ-IK-WIJ SP in Zoetermeer op het stadhuis.

Lasershow op het stadhuis

Het winkelend publiek stond duidelijk even stil om te kijken naar de teksten die op het stadhuis verschenen. De SP deelde koffie, thee en chocolademelk uit aan de voorbijgangers. Tevens deelde de SP een flyer uit met de belangrijkste speerpunten voor de komende verkiezingen. Deze vijf belangrijkste speerpunten zijn: Betaalbare woningen, afgestemd op de vraag. Goede zorg, dicht bij huis. Een groene, duurzame stad waarin iedereen kan recreëren. Iedereen doet volwaardig mee in de samenleving. En als laatste de fiets en openbaar vervoer boven meer asfalt.

Daniël WesthoekLijsttrekker Daniël Westhoek: “De SP probeert altijd op een speciale wijze een verkiezingscampagne te openen. Ook deze keer is dat ons weer gelukt. Door middel van een lasershow op het stadhuis hebben wij aan de inwoners van Zoetermeer kenbaar gemaakt dat de SP ook deze keer weer mee zal doen met de verkiezingen. Door meteen onze belangrijkste speerpunten uit te delen weten de inwoners wat zij de komende vier jaar van de SP in Zoetermeer kunnen verwachten.”

U bent hier