h

Wijkonderzoek Oosterheem

3 februari 2009

Wijkonderzoek Oosterheem

Oosterheem, de nieuwste wijk van Zoetermeer. Wat vinden de bewoners van de leefbaarheid, veiligheid en het groenonderhoud, en zijn er voldoende voorzieningen en speelgelegenheden? Woont u in Oosterheem? Doe dan mee aan ons wijkonderzoek. Uw mening zal SP-Zoetermeer een politieke stem geven in de gemeenteraad van Zoetermeer.

De SP houdt begin februari een enquete in de wijk Oosterheem. Huis-aan-huis heben we de vragenformulieren uitedeeld in de wij Oosterheem. Er zijn zes inleveradressen in de wijk. Op 7 februari staat de SPkraam in de wijk bij de Hoogvliet: ook daar kunnen de ingevulde enquetes worden ingeleverd en kunt u mondeling toelichting geven.

Op deze website kan de vragenlijst ook worden ingevuld en ingezonden.

U bent hier