h

Banenzwemmers uiteindelijk toch gecompenseerd

11 november 2008

Banenzwemmers uiteindelijk toch gecompenseerd

De SP heeft naar aanleiding van de constatering dat het banenzwemmen met een kwartier verkort is schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W. Een kwartier minder zwemmen op twee uur is een verhoging van het tarief van maar liefst 12,5%. Uit antwoord van het college van B&W bleek dat de SP niet serieus genomen wordt door het college van B&W en dat de SP maar wat aan het zeuren is. Het college van B&W geeft aan geen klachten te hebben ontvangen en is ook niet van plan de abonnementhouders te compenseren.

Echter blijkt het college van B&W het bij nader inzien toch wel eens te zijn met de constatering van de SP dat een dergelijke, slecht aangekondigde, wijziging niet netjes is tegenover de vaste bezoekers van het banenzwemmen. Banenzwemmers met een abonnement krijgen de komende paar weken als zij hun kaart opwaarderen vijf extra gratis bezoeken voor het banenzwemmen ter compensatie van het kwartier minder zwemmen waar zij met het abonnement al wel voor betaald hadden.

Daniël WesthoekDaniël Westhoek: “Ik was zeer verbaasd toen ik mijn abonnement weer ging verlengen en te horen kreeg dat ik vijf extra bezoeken aangeboden krijg ter compensatie van het kwartier minder zwemmen dat sinds september van dit jaar geldt. Waar ik wel benieuwd naar ben is waarom het college van B&W in haar beantwoording van de schriftelijke vragen de SP niet serieus neemt, maar uiteindelijk wel gehoor geeft aan het verzoek van de SP.”

U bent hier