h

Tarieven recreatiezwemmen tijdelijk niet verhoogd

12 december 2006

Tarieven recreatiezwemmen tijdelijk niet verhoogd

Tijdens de behandeling van de begroting voor 2007 is er een motie van de SP aangenomen die het College van B&W opdraagd onderzoek te doen naar de tarieven voor het recreatiezwemmen in Zoetermeer. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 11 december 2006 werden de tarieven voor onder andere het recreatiezwemmen vastgesteld. Het bleek dat de tarieven voor het recreatiezwemmen zijn verhoogd. Deze constatering vond de SP niet leuk, zeker met de motie van het begrotingsdebat in het achterhoofd.

Daarom heeft de fractie tijdens de gemeenteraadsvergadering van 11 december 2006 een amendement ingediend die het voorstel voor de sporttarieven van 2007 wijzigt op het punt van de tarieven voor het recreatiezwemmen. De tarieven zullen tot 1 maart 2007 niet verhoogd worden. De wethouder heeft aangegeven dat voor 1 maart 2007 de resultaten van het onderzoek naar de tarieven voor het recreatiezwemmen in Zoetermeer bekend zullen zijn.

Het originele amendement is iets aangepast, want de fractie had gevraagd om de resultaten van het onderzoek af te wachten en voor de tarieven voor het recreatiezwemmen in 2007 de tarieven van 2006 te hanteren. Hier wilde de wethouder niet in mee gaan. Maar het niet verhogen van de tarieven voor het eerste kwartaal wel. Daarna wordt de prijs afgestemd op de resultaten van het onderzoek.

U bent hier