h

SP campagne gestart!

11 februari 2006

SP campagne gestart!

Feestelijk is de SP Zoetermeer begonnen met hun campagne voor de raadsverkiezingen op 7 maart aanstaande. Het winkelende publiek werd verrast met een kleurrijke stand, tomatensoep én muziek.

SP begint campagne met muziek

Om 12:00 werd de campagne vrolijk gestart met de ritmische talenten van een jambeegroep. Zij trommelden symbolisch de SP de campagne in. Jong en oud kon dit zeer waarderen en bleef staan om te kijken.

Daniël Westhoek spreekt

Daarna was het de beurt aan lijsttrekker Daniël Westhoek om een vurig betoog te houden voor een beter beleid en een beter Zoetermeer. Huisvesting moet voor er voor iedereen zijn en de almaar groeiende armoede moet een halt toegeroepen worden. Hij haalde aan dat ook in Zoetermeer, een redelijk rijke stad, mensen gedwongen worden om naar de voedselbanken te gaan. Zijn pleidooi voor een ander en beter beleid werd met applaus ontvangen.

Drukte bij de stand

Winkelende mensen lieten de soep goed smaken en zich onderwijl inlichten over de standpunten van de SP. Deze waren ook samengevat in een nette kleurrijke folder. Ook de stripboeken van Tommy Tomaat leverden enthousiaste reacties op. Veel mensen vonden het leuk om ook eens de andere kant van Zoetermeer in stripvorm te kunnen lezen.

Daniel pakt een foldertje aan

De campagne is kortom enthousiast en druk bezocht begonnen. De komende tijd staat de SP elke zaterdag in het stadshart om mensen te informeren over de actiefste partij van Zoetermeer die overigens na 7 maart ook gewoon nog steeds op straat te vinden is.

U bent hier