h

Veel activiteiten rondom verkiezingen

12 januari 2006

Veel activiteiten rondom verkiezingen

Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht zal de SP ook meedoen aan tal van georganiseerde debatten en activiteiten.

De SP is buiten de verkiezingsperiode al de meest actieve partij in de stad. De afgelopen jaren hebben wij ons samen met bewoners hard gemaakt voor tal van zaken en daarbij is de SP niet bevreesd om ook buiten de muren van de raadszaal te opereren. In tegendeel zelfs.

Nu de verkiezingen voor de deur staat zal dat vuur echter nog hoger gestookt worden. Tal van organisaties organiseren politieke bijeenkomsten. Daar zullen wij uiteraard bij aanwezig zijn om het SP standpunt voor het voetlicht te brengen. De agenda op de voorpagina toont al deze gebeurtenissen.

De SP roept geinteresseerden op om vooral langs te komen. Bijvoorbeeld om op de hoogte te worden gesteld over de meningen over uiteenlopende onderwerpen in de politieke arena of om eens een praatje te maken met de kandidaatraadsleden en andere SP leden!

Overzicht activiteiten

Hier volgt een kort overzicht van bevestigde data en activiteiten. Dit zijn de activiteiten die voor zover bekend zijn. Veranderingen zullen hier aangekondigd worden. Hou ook altijd de agenda in de gaten voor wijzigingen!

Op 19 januari om 19:30 uur is er in de raadszaal van het stadhuis een debat over integratie.

De Boerderij op de Amerikaweg organiseert een avond met als titel 'Zit er muziek in de Zoetermeerse politiek?'. Discussie met kandidaatraadsleden worden afgewisseld met favoriete muziek naar het bekende televisieprogramma. Vanaf 20:30

Op 11 februari zal de campagne officieel geopend worden door lijstrekker Daniel Westhoek

13 februari organiseert de FNV een thema-avond waarbij er gediscussierd zal worden over diverse thema's rondom arbeid, inkomen en de sociale samenleving. Vanaf 20:00.

Op 16 februari zal er tussen 13:00 en 17:00 een heuse sessie politiek speeddaten worden gehouden. Politiek speeddaten is simpelweg zeer kort discussieren over standpunten waarna iemand een keuze maakt. Dit wordt door het JIP georganiseerd en is vooral bedoeld voor jongeren.

19 februari is het tijd voor enige ontspanning voor de lijstrekkers. Zij zullen een wedstrijdje boogschieten doen. Vanaf 19:30 in het westerpark.

Op de algemene vergaderingen van de bewonerscommissies van Vidomes zal er gedebateerd worden over huisvesting in Zoetermeer. 23 februari vanaf 20:00 . De locatie is nog niet bekend, maar zal gepubliceerd worden op de agenda!

27 februari om 20:00 is het tijd voor het officiele lijstrekkersdebat. Dit debat wordt door de gemeente georganiseerd in de kleine zaal van het Stadstheater.

Maar dat is niet nog alles!

Op 11, 18, 25 februari en 4 maart zal de SP in het Stadshart aanwezig zijn om diverse thema's aan te snijden. Via deze thema's wordt mensen duidelijk gemaakt waarom een stem op de SP een verstandige stem is. Hier is aandacht voor het verleden, maar uiteraard ook de toekomst!

De SP zal samen met andere partijen ook diverse basisscholen bezoeken om de leerlingen uit te leggen hoe democratie en partijen werken in Nederland. Dit is een initiatief van de gemeente om kinderen vertrouwt te maken met de werking van de overheid.

Hopelijk tot ziens op een van de vele activiteiten!. Wij rekenen op uw steun en enthousiasme!

U bent hier