h

SP laat van zich horen op VVD bijeenkomst

24 mei 2005

SP laat van zich horen op VVD bijeenkomst

Vanavond hield de VVD Zoetermeer een politiek cafe in Grand Cafe school in de dorpstraat. Het onderwerp van de avond was de Europese grondwet. Als gastspreker was Jozias van Aartsen uitgenodigd.

Jozias van AartsenEen deligatie enthousiaste SP leden waren op het politiek cafe afgekomen. Van Aartsen hield eerst een speech om vooral voor de Europese grondwet te stemmen. Daarna was er nog de gelegenheid om vragen te stellen.

Enkele SP leden hebben hier ook met veel genoegen gebruik van gemaakt. Er zijn vragen gesteld rondom het democratisch gehalte van de Europse Unie indien de grondwet wordt aangenomen, er is een vraag gesteld over het defensie beleid en een vraag gesteld met betrekking tot de NAVO in samenwerking met de Europese Unie.

Helaas was er geen plaats voor een debat, waardoor het een vraag antwoord spelletje werd. Desondanks heeft de SP Zoetermeer zich toch laten horen tijdens een echte liberale bijeenkomst. Van Aartsen was in iedergeval wel bereid om SP-ers aan het woord te laten. Hopelijk wordt het de volgende keer een "echt" debat. Dus bij deze is ook Jozias van Aartsen van harte welkom tijdens het openbaar debat van de SP Zoetermeer in samenwerking met JongerenBelang Zoetermeer op vrijdagavond 27 mei van 18:30 tot 21:30 op het stadhuisplein.

U bent hier