h

De SP in Meerzicht

24 april 2005

De SP in Meerzicht

Op zaterdag 23 april j.l. stond de SP in Zoetermeer met een kraam bij het winkelcentrum in Meerzicht. Onder de slogan 'vertel ons wat u over uw wijk te melden heeft' werd aan buurtbewoners gevraagd wat zij van hun wijk vonden.

De SP in Meerzicht

Er moest vooral geconstateerd worden dat de bewoners van Meerzicht over het algemeen erg over hun wijk te spreken zijn. Bijna niemand is ontevreden over de wijk op zich. Wel valt er nog het een en ander te verbeteren, de puntjes op de i.

Zo moet er meer werk gemaakt worden van het schoonhouden van de wijk. Ook misten een aantal bewoners op sommige plekken speelvoorzieningen. Hiervoor zullen wij ons inzetten in de gemeenteraad. Er werden vragen gesteld over de aankomende regeling van het grof vuil ophalen en over de verbouwing van station Meerzicht voor de randstadrail.

Kortom een zeer geslaagde dag waarbij wij als SP Zoetermeer het verhaal van de bewoners in Meerzicht hebben mogen aanhoren. De SP is altijd benieuwd naar uw verhaal over het leven in de stad, waar dan ook. Heeft u suggesties of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier