h

2005 : De goede voornemens

24 januari 2005

2005 : De goede voornemens

Het nieuwe jaar is al een aantal weken van start gegaan. Ook binnen de SP afdeling is dat uiteraard niet onopgemerkt gebleven. Zoals in de recente SPot al te lezen viel is het jaar 2004 met de nodige strubbelingen verlopen.

Alle reden natuurlijk om juist in 2005 extra hard van start te gaan. Want er is nog genoeg te doen in Zoetermeer! Bijvoorbeeld het Westerpark dat bedreigd word door bomenkap. Maar ook op sociaal gebied valt er zat werk te verrichten. Denk maar aan alle bezuinigingen van de laatste tijd.

Honderden leden in Zoetermeer geloven in de aanpak van de SP. Uiteindelijk gebeurt het op lokaal niveau, waar de mensen leven. De tijd dat de burger gewoon aan de zijlijn kon blijven staan en het wel aan de politiek over kon laten is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn mondige burgers nodig om eerlijk en rechtvaardig beleid af te dwingen. De SP bij uitstek zou niet zonder kunnen.

Daarom doen wij ook een oproep aan u om actief te worden. Bij de afdeling zijn altijd vele handen nodig. Met zijn allen maken we een mooie, leefbare stad! Maar ook aan oplettende burgers is nooit een gebrek. U weet zelf het beste wat de sterke en zwakke punten van uw leefomgeving zijn. Blijf met goede ideeën niet rondlopen, maar kaart ze aan. U kunt deel uitmaken van de ogen en oren van de SP!

Wij weten dat het een en ander natuurlijk niet vanzelf gaat. Actieve mensen vragen om actieve informatie. Daartoe doen wij vanaf vandaag al het eerste voorzet door het op de schop gooien van deze webstek. Actuele informatie over wat er om gaat in Zoetermeer kunt u binnenkort hier terugvinden.

Laten we van 2005 een goed en strijdbaar jaar gaan maken!

Bas Schuiling

U bent hier