h

In Memoriam Jan Mulder

4 juni 2004

In Memoriam Jan Mulder

Het is een droeve tijding. Tijdens zijn vakantie is Jan in Mexico overleden.
Dit is een groot verlies voor familie, vrienden en kennissen en voor de SP.

Jan Mulder

Lang heeft het geduurd voordat het lichaam van Jan weer in Nederland arriveerde. De crematie heeft inmiddels plaatsgehad en hoe hard het ook klinkt het leven gaat door zowel bij de familie van Jan als bij de SP. Jan was er altijd, had hart voor de zaak waar hij voor stond. Hij was een stimulans en wist altijd het goede in de mens te zien. Bij tegenvallers in wat voor gebeurtenis ook Jan had altijd een luisterend oor en wist je altijd weer met beide beentjes op de grond te zetten.

Velen onder u heb ik gebeld en op de hoogte gebracht van de tijding, maar ook velen onder u zullen het bericht nu pas onder ogen komen, mijn excuus daarvoor. Jan heeft mij (Tonny) veel geleerd omtrent de Tribune en zal het Tribune-team in de trant van Jan de Tribune blijven verzorgen.

Weer is een goed en oprecht mens van ons heengegaan. Alle SP-ers wensen de familie en allen die met het lot van Jan begaan zijn veel sterkte en kracht toe dit leed te dragen. Hij was beslist een fijne vader, opa en vriend en voor mij (Tonny) een goede leermeester, die ik niet zal vergeten.
Weet dat de “HERINNERING BLIJFT”

U bent hier