h

Hulpdienst

Problemen met de verhuurder, werkgever, gemeente of de uitkerings-instantie? De SP afdeling Zoetermeer heeft een eigen Hulpdienst waar u terecht kunt met allerlei vragen en problemen.

De medewerkers van onze SP-Hulpdienst helpen u met advies en informatie, vullen formulieren voor u in en verwijzen u indien nodig naar mensen die u verder kunnen helpen.

De service is gratis en voor iedereen. Aarzel niet als u denkt een helpende hand nodig te hebben.

U kunt contact met onze Hulpdienst opnemen per telefoon op het nummer 079 202 19 12. Spreek bij geen gehoor duidelijk uw naam en telefoonnummer in, zodat wij u terug kunnen bellen.

U kunt de SP hulpdienst ook per e-mail bereiken. Dit kan via ons mailformulier. Kies bij het contactformulier voor contact met de hulpdienst.

De medewerkers van onze SP-Hulpdienst zijn vrijwilligers. Wij helpen mensen op te komen voor hun belangen. Komen meerdere mensen met eenzelfde probleem langs, dan zetten we dit onderwerp op de politieke agenda, door middel van acties en parlementaire initiatieven. Wij voeren geen juridische procedures namens u en u kunt ons niet machtigen namens u op te treden. Onze medewerkers adviseren u naar eer en geweten, maar u blijft zelf verantwoordelijk voor uw verweer.

Heeft u geen vragen, maar wel antwoorden? Nieuwe vrijwilligers voor onze SP-Hulpdienst zijn altijd welkom. Interesse? Neem dan contact met ons op.

U bent hier